SAMSUN / İLKADIM - İlkadım Anadolu Lisesi

Okulumuzun Ders Programı Güncellenmiştir.

26.02.2024 tarihinden itibaren geçerli olacak ders programımıza aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Ock

2023 2024 eğitim öğretim yılı 1. Dönem 2. Sınavlar için "Mazeret Sınav Takvimi" yayınlanmıştır. Sınava girecek öğrenncilerimize başarılar dileriz.

Ekm

30 Ekim 2023 tarihinde okulların bir gün tatil edilmesi nedeniyle okulumuz 1. Dönem 1. Sınav takvimi güncellenmiştir. Tüm öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

Ekm

2023/2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

Samsun İlkadım Anadolu Lisesi Okul Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul toplantısı 14 EKİM 2023 CUMARTESİ günü saat 13.00'da okulumuzda yapılacaktır.

Genel Kurulumuz, halen yürürlükte olan Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği (9 Şubat 2012 tarih ve 28199 Sayılı Resmi Gazete) esasları çerçevesinde gerçekleşecektir. (Gündemde Yönetmeliğin ilgili madde numaralarına referanslar yer almaktadır).

Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi saygıyla rica ederiz.